Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. június 11.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Gyüre László és Kránitz Gréta Hajnalka gyermeke: Luca, Tóth Norbert és Rácz Nikolett gyermeke: Olivér István, Felbert János és Orsós Andrea gyermeke: Máté, Varga Gergely és Králik Katalin gyermeke: Narina, Béni Ferenc és Koter Henrietta gyermeke: Ferenc, Nagy Viktor és dr. Tóth Boglárka gyermeke: Teodóra, Szalai Gergő és Jobbágy Fanni gyermeke: Zsombor, Dósa Márton és Madaczki Blanka gyermeke: Vince, Hidvégi Ferenc és Nedelcu Mirela Mónika gyermeke: Zara, Bűcs János és Drancsak Nagyija Mikolajivna gyermeke: Botond, Nerpel Balázs József és Vincze Tímea gyermeke: Ádám, Szabó Zsolt és Kozma Jusztina gyermeke: Tamás, Bagyal Tamás és Nemecz Mónika gyermeke: Boróka, Szűcs Imre és Gyüker Kata Arabella gyermeke: Rebeka.

Vácon kötöttek házasságot: Szabó Dániel Zoltán és György Noémi, Dulló Martin és Bánszki Bernadett Ildikó (Vác), Drofti Szabolcs és Prohászka Anna Viktória (Vác), Füzi Géza és Szijjártó Szilvia Anikó (Vác), Heitzman Róbert és Lukács Szabina, Gaál Csaba Gábor és Mizsik Mónika, Bánszki László Bence és Bőte Laura (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. március 29.

Vácon hunytak el: Az elmúlt héten 17 halálesetet anyakönyveztek, ebből 5 fő volt váci lakos. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments