Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. június 25.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Radu Károly László és Kuna Emese gyermeke: Kornél, Magyar Zoltán és Bari Viktória gyermeke: Szofia Viktória, Péterfi Norbert és Moldoványi Anna gyermeke: Ádám, Hanuszik Sándor Gellért és Bocsi Kinga gyermeke: Odett Szofia, Vas Péter és Dévényi Andrea gyermeke: Medox Péter, Drobinoha Dániel és Szász Tímea Mária gyermeke: Dorka Virág, Garamvölgyi Krisztián és Lázár Anett Zsuzsanna gyermeke: Nimród Torda, Cselőtei Martin Csaba és Szolocsinszki Nóra gyermeke: Adrián József, Marosi Attila és Pál Noémi gyermeke: Milán (Vác), Balla Norbert és Trevalecz Dóra gyermeke: Márton, Felfalusi Csaba és Kiszner Viktória gyermeke: Benett, Bábás Gyula és Tarcsa Renáta gyermeke: Lili, Szabó Iván István és Dora Evelin gyermeke: Inez Irina, Czeher Lajos és Varga Emese Nikolett gyermeke: Dávid János, Carrubba Cristian és Kiss Edina gyermeke: Éda Rella (Vác).

Az elmúlt héten 18 gyermek születését anyakönyvezték, közülük 2 váci lakos.

Vácon kötöttek házasságot: Horváth Zoltán és Kővári Eszter (Vác), Barna Kornél és Szűcs Zsanett, Sándor Gergely Gábor és Veres Viktória Edit (Vác), Nagy László Péter és dr. Bencze Ildikó, Endrész József és Varga Erika (Vác).

Vácon hunytak el: Philipp Gyuláné sz: Kovács Ilona (1929) Vác, Felházi Zoltán József (1941) Göd, Furák János (1939) Vác, Czollner Lászlóné sz: Mároki Mária Margit (1930) Vác, Kiss Mihály (1942) Vác.

Az elmúlt héten 28 halálesetet anyakönyveztek, ebből 10 volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments