Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. június 4.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Kovács Lajos János és Hevér Helga gyermeke: Iván, Kocsis Krisztián és Takács Anna gyermeke: Donát, Fekete Bence Fülöp és Kulcsár Fanny gyermeke: Zorka, Lódi Roland és Szilágyi Daniella gyermeke: Roland Dominik, Ziman Máté és Gombos Henrietta gyermeke: Szofia, Kohári Gábor és Kabai Zsófia gyermeke: Zsófia, Polacsek Zsolt és Horváth Nikoletta gyermeke: Ábel, Garaba Roland és Sipos Ivett gyermeke: Gréta (Vác),

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Vácon kötöttek házasságot: Aulechla Ádám és Csapó Enikő (Vác), Tardi Dániel és Kovács Eszter Anna, Lencsés Zsolt és Subai Fanni (Vác), Paral Zsolt és Komáromi Blanka (Vác), Balogh Attila és Kertész Klaudia (Vác), Kapusi György Dániel és Koncz Hajnalka (Vác), Szabó Attila és Horváth Krisztina.

Vácon hunytak el: Vida Zoltán (1941) Vácegres, Juhász Jánosné sz: Gulyás Zsuzsanna (1958) Vác, Kontreczki Mária Klára (1937) Vác.

Az elmúlt héten 29 fő halálát anyakönyvezték, 11 fő volt váci lakos. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments