Végre élőben is versenyezhettek a TAZE csapatai, és sikerrel

A hétvége újra mozgalmas és izgalmas volt a TAZE TSE táncosainak, edzőknek és a szülőknek! Végre újra élőben versenyezhettek! Végre a nézők tapsviharát hallhatták! A szülők szurkolhattak, izgulhattak a gyerekekért, igaz nem hagyományos módon, a kormányrendeletek betartása mellett!

Bődi Dénes és Haddad Sabrina versenyzői mellett, most először indultak Markovics Emese tanítványai Bernáth Violett és Szabó Bianka. Számukra különösen nagy volt az izgalom. A Dancing Diamonds csapat új taggal bővült Légrádi Laura személyében, számára is új volt a versenyzés élménye a csapattal. Az IndepenDance csapatban is Bartos Petra, Járomi Petra, és Puskás Réka először állhattak a csapattal a dobogóra.

A május 30-án lezajló Magyar Látványtánc Sportszövetség szervezésében a budapesti területi kvalifikációs bajnokságon az alábbi eredményeket érték el:

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Csapatok: IndepenDance – arany, Miracle Girls – ezüst, Dancing Diamonds – arany és különdíjat is kapott.

Duók: Bernáth Violett & Szabó Bianka – ezüst, Kolarik Tamara & Kolarik Petra – ezüst, Kalauz Anna & Hamut Blanka – 4 hely, Hugyecz Emese & Tóth-Katona Zille – arany és különdíjat is kaptak.

Szólók: Bernáth Violett – arany, Kolarik Tamara – arany, Kolarik Petra – 4. hely, Birkás Bíborka – ezüst.

Ezzel az eredményekkel bejutottak az országos bajnokságra, ami Balatonfüreden lesz június végén. Az edzéseken az elkövetkező időkben tovább fejlesztik a versenyes koreográfiákat az edzők, a versenyzők még nagyobb erőbedobással készülnek és reméljük, hasonló jó eredményekről számolhatunk majd be június végén is!

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

Köszönjük a Zrínyi 3 Cukrászdának, hogy két csapatunk nevezési díjával hozzájárult az eredmény megvalósulásához! (Bordás Györgyi) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments