Edzőmérkőzések járvány-ügyi szabályokkal

Immáron Ottó Katalin vezényletével a héten megkezdi szokásos szezon előtti felkészülési mérkőzés sorozatát a Váci NKSE csapata, ugyanis pénteken 11:00-tól a lányok a Budaörs ellen lépnek pályára.

Ennek kapcsán raktak ki közleményt a klub hivatalos oldalán is. Ebben pedig azt a korlátozással vegyített jó hírt tudatták szurkolóikkal, hogy amennyiben védettek a koronavírus ellen, díjmentesen megtekinthetik a soron következő edzőmérkőzéseket, akár felügyeletük alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy kíséretével is.

A koronavírus elleni védettség igazolása a védettségi igazolvány bemutatásával történik, a védettség tényének ellenőrzése pedig a sportrendezvény szervezőjének a feladata! A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorát személyazonosító igazolványával kell igazolnia!
A beléptetés minden esetben azzal kezdődik majd, hogy a személyzet ellenőrzi, van-e szurkolóinknál védettségi kártya, valamint személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy tovább engedjék Önöket.
A sportrendezvény szervezője köteles annak a nézőnek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát e rendeletben meghatározott módon nem igazolja – tették hozzá.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Perbálról is három ponttal tért haza felnőtt focicsapatunk

Amennyiben viszont megfelelnek ezeknek a jelenlegi járványhelyzethez igazított szabályoknak, a következő találkozókat tekinthetik meg a helyszínen:
2021.07.23 (péntek) 11:00 Váci NKSE – Budaörs
2021.07.28 (szerda) 15:30 Váci NKSE – Pénzügyőr SE
2021.08.04 (szerda) 15:00 Váci NKSE – Szombathelyi KKA
2021.08.10. (kedd) 16:00 Váci NKSE – Alba Fehérvár KC
2021.08.13 (péntek) 15:30 Váci NKSE – Eszterházy SC ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments