Lezárták a fázós részegek elleni nyomozást

Július 25-én volt olvasható a police.hu weboldalán, hogy a váci nyomozók befejezték a nyomozást annak a két férfinak az ügyében, akik a gyanú szerint egy idegen autóját használták melegedésre, még 2020 őszén.

Kilenc hónappal ezelőtt történt az a gépjármű tulajdonosának biztosan nem szórakoztató eset, hogy a 42 éves váci R. Zoltán és társa, a 26 éves kosdi Cs. Ádám egy alkoholmámoros éjszakán a hideg ellen menedéket keresve feltörtek egy parkoló autót. Ha pedig ez nem lett volna már így is elég, a „kényelmi szempontjaikra” hivatkozva komoly károkat is okoztak a kocsin. Miközben megpróbálták megtalálni a megfelelő testhelyzetet tönkretették az ablakemelőt, az ajtózsanért és a biztosíték táblát is, valamint a betörték visszapillantó tükröt.

Az esetet másnap reggel vette észre a tulaj, amikor először felfigyelt az ülésén egy idegen fekete sapkára és napszemüvegre, a kesztyűtartó alatt pedig cigaretta csikkekre.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Kurdi Csabáné Péchy Blanka díjat nyert

Szerencsére már november 29-én este lakhelyükön elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták a két elkövetőt. Ekkor mesélhették el a történteket és hozakodhattak elő gyenge magyarázatukkal. Az ügy tehát nem is végződhetett máshogy, mint a Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának az elmarasztaló ítéletével, miszerint rongálás vétségének megalapozott gyanújával az ügy iratait átadták az ügyészségnek. (Fotó: police.hu)♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments