A nyugalom szigete: Body&Mind Mozgás és Masszázsstúdió

A nyugalom szigete – így is jellemezhetnénk a Duna-parti Body&Mind Mozgás és Masszázsstúdiót. Ha valaki járt már ott, akkor tudja, miről beszélek. Az 500 nm-es családi házban, meghagyva a családias
hangulatot, Sándor Anikó és Tamás egy olyan helyet hozott létre ahová, ha belépünk, csend fogad, és otthon érezzük magunkat. A házaspár fő célja az, hogy olyan légkört teremtsenek, ahol a vendégek maguk mögött tudják hagyni a hétköznapi problémákat, megoldandó feladatokat, és minőségi „énidővel” ajándékozhatják meg magukat.

Egy álom valósult meg a stúdió létrehozásával. A tavaly szeptemberi nyitást követően sajnos a koronavírus miatt csak rövid ideig várhatták a vendégeket. Ennek ellenére a Sándor házaspár egy pillanatig sem keseredett el, sőt egyre csak erősödött bennük az az érzés, hogy a vírushelyzet enyhülését követően mennyi embernek tudnak majd segíteni a testi, lelki erejüket visszanyerni a ház szolgáltatásaival.

Sándor Anikó neve nem ismeretlen Vácon, hiszen a Royal Fitness Teremben már évek óta tart csoportos órákat. Férje szintén otthonra talált a mozgás világában, ő BODYART oktató.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vasúti átjáró sorompójának hibája

„Azért nyitottuk meg a stúdiónkat, mert szükségünk volt egy helyre, ami otthonul szolgál a nyugalmat igénylő mozgási lehetőségeknek. Nálunk a test és a lélek együtt kap fontos szerepet, hiszen a mozgás közben komoly hangsúlyt fektetünk a belső nyugalom megérzésére, megtalálására. Büszke vagyok a kollégáimra (közel 25 fő), hogy ilyen sok jó szakember talált meg minket, és együtt tudunk minőségi szolgáltatásokat biztosítani a hozzánk látogatóknak” – mondja Anikó.

„Szeretnénk az embereknek kapaszkodót adni, amelyekkel tudjuk őket segíteni kiemelkedni abból a mélypontból, ahová a jelenlegi világméretű helyzet súlya miatt kerültek” – mondja Tamás

Többféle egyéni és csoportos mozgási lehetőségekkel várják a hozzájuk betérőket, mint például a különböző jóga irányzatok, Pilates, Gerincterápiás órák, BODYART, szabadtáncok, hangfürdő, meditációk, de egyéni foglalkozásokra is van számos lehetőség. Mindezek mellett az emeleten a legkülönfélébb masszázsokkal, testkezelésekkel, egyéni terápiákkal, energetikai kezelésekkel, Asztrológiai elemzéssel, tanácsadással, a hétvégéken pedig önismereti és egészségfejlesztő workshopokkal is várják az érdeklődőket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Váci Dunakanyar Színház áprilisi előadásai

„Aki meglátogat minket, az már útközben megtapasztalhatja a Duna-part szépségeit, és már ezzel is feltöltődhet” – teszi hozzá Anikó. És valóban, igaza van, hiszen Vác egyik legszebb részén az Ady Endre sétányon található a stúdió.

„Ébresztjük az embereket a mozgás, az önismeret, az énidő örömére és fontosságára. Szeretnénk azt, hogy a vendégeink a nálunk tapasztalt érzéseket, felismeréseket hazavigyék magukkal, beépítsék a hétköznapjaikba. Ezek hatással vannak az emberi, családi kapcsolataikra, teljesítő képességeikre. Nem szeretnék mindenkit rábeszélni arra, hogy jóga órára járjon, hiszen nem mindenki tud a jógával azonosulni. Tartok például szabadtéri TRX órákat a stúdió udvarán, és maradtam a Royal Fitnesz edzőteremben is a DEEPWORK órával és a funkcionális köredzéssel. Mindenki más típus, és mindenkit más zökkent ki a hétköznapok mókuskerekéből. Ezért mi inkább arra buzdítunk mindenkit, hogy azt a mozgásformát találja meg, ami hozzá a legjobban passzol! Lehet, hogy valaki egy zúzósabb órára vágyik, ahol kiengedi a napi feszültséget, más valakinek pedig egy elcsendesítő, befelé fordulós jóga órára van
szüksége” – mondja Anikó.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Az autizmus világnapján helyezz kék papírvirágot az ablakba!

Hozzáteszi: Fontos, hogy az ember ismerje önmagát, de tapasztalata szerint szükség van a változatosságra. Érdemes nem csak egyfajta edzéstípust végezni folyamatosan, hanem például kiegészíteni a cardio- erőtréningeket a nyújtást és ízületi mobilizációt fejlesztő órákkal.

Az „Ébredj Vác a mozgás örömére” nevű kezdeményezést nemrég indították el Vácon az óriáskeréknél, a Duna-parton az Országzászlónál. A program keretein belül Anikó, Tamás és kollégáik ingyenes csoportos órákat tartanak az óriáskerék mögötti füves területen.

Aki szeretne csatlakozni hozzájuk, látogasson el a weboldalukra http://bmstudio.hu vagy facebook oldalukra: http://facebook.com/bmstudio/

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments