Elkészült a csoportbeosztás, Vác a Közép-csoportban marad

A Magyar Labdarúgó-Szövetség (MLSZ) elkészítette az NB III-as csoportbeosztást a 2021–2022-es idényre – a Vác FC marad a Közép-csoportban – írja a vacfc.com.

Mint ismert, az MLSZ elnöksége – tekintettel arra, hogy az NB I-es klubok jogosultak tartalékcsapatot nevezni a 2021–2022-es NB III-as bajnokságba – a tartalékgárdák megnövekedett létszáma miatt engedélyezte, hogy a következő idényben is 3×20, tehát összesen 60 együttes szerepelhessen az NB III-ban.

A Vác FC az előző szezonhoz hasonlóan továbbra is a Közép-csoportban szerepel majd. Változás, hogy az eddigi ellenfeleink közül az Újpest II átkerült a Keleti csoportba, ahonnan „átjött” hozzánk a Nagy Tibor által irányított Balassagyarmat, illetve a Cegléd is. A megyei bajnokságból feljutók közül a Gerjen és a Mohács került a mi csoportunkba, továbbá ide sorolták be az MTK újonnan induló második csapatát is. A sorsolásra később kerül sor.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

A 2021–2022-es csoportbeosztás így fog kinézni: Balassagyarmat, Cegléd, Dabas-Gyón, Dunaújváros, ESMTK, FC Dabas, FTC II, Gerjen, Kozármisleny, Hódmezővásárhely, Honvéd II, Iváncsa, Makó, Mohács, Monor, MTK II, Paks II, Rákosmente KSK, Szekszárd, Vác FC.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments