Elkészült burkolatjavításokat tagad le az egyik önkormányzati képviselő

Eddig talán még nem volt példa arra az önkormányzat életében, hogy egy aktív képviselő olyan felújítások megvalósulását tagadja le, amelyek alig egy évvel korábban zárultak le. Az is példa nélküli, hogy a munka elkészültének tényét közlőt hazugnak nevezzék – írja a vac.hu

Most ezeket Manninger Péternek egyszerre sikerült megvalósítania. A fideszes önkormányzati képviselő a Facebookon beszélt hamis propagandáról a Beniczky és a Tímár utca részleges megújításával kapcsolatban. Azt állította, hogy egyetlen centiméteren sem újult meg az útburkolat. Mindezt annak ellenére, hogy a munkálatok alig egy éve értek véget.

Az önkormányzati televízió által készített tavalyi felvételeken is látható, hogy a Tímár utcában a macsakakövek újrarakása mellett az utca Duna felőli oldalát teljes szélességében leaszfaltozták.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Manninger az egykor általa képviselt körzetben, a Beniczky utcánál is arról beszélt, hogy nem újult meg részlegesen sem az útburkolat. Csakhogy a fideszes politikus nem azon a szakaszon forgatott, amelyen az aszfaltozási munkálatokat tavaly elvégezték.

Az Önkormányzat – a megválasztott képviselőkkel – Vác város működését hivatott irányítani és segíteni. A helyi ügyekkel kapcsolatos tájékozatlanság, a felújítások megvalósulásának nyilvános letagadása, álhírek terjesztése ezt, a váciakért végzett munkát hátráltatja. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments