Helyi projekteket támogat a Tesco az „Ön választ, mi segítünk” pályázatával

A Tesco „Ön választ, mi segítünk” pályázatának kilencedik fordulójában többek között strandröplabdapálya létrehozását, mentorprogramot és alkotótábort, ingyenes szűrővizsgálatokat, tanösvények kialakítását és népmesefesztivált is támogat Pest megyében. Az áruházlánc a szavazatok számának függvényében 400, 200, illetve 100 ezer forinttal járul hozzá a pályázatok megvalósításához – adta közre Tesco Sajtóosztálya. 

Az „Ön választ, mi segítünk” kilencedik fordulójában országosan közel 1,8 millió zsetonnal szavaztak a Tesco vásárlói, a vállalat pedig összesen közel 42 millió forinttal járul hozzá 173 nyertes projekt megvalósításához. Mindezek között szerepelt Vácról a Bagolybükk Környezet- és Természetvédelmi Egyesülettől a Magasban az „Árpád”! fantázia nevű kezdeményezés és a Váci Család- és Gyermekjóléti Központtól a Teletáska program is.

A kilencedik fordulóban 59 körzetből érkeztek az oktatást, képesség-fejlesztést támogató, egészséges életmódra ösztönző, környezetvédő és -szépítő, valamint COVID egészségügyi kezdeményezések kategóriában pályázatok, melyek közül az Effekteam Egyesület független szakértői választották ki azokat, amelyek továbbjutottak a szavazási szakaszba. Körzetenként a legtöbb szavazatot összegyűjtőket 400 ezer, a második legtöbb zsetonnal rendelkezőket 200 ezer, míg a harmadik helyezetteket 100 ezer forintos támogatással díjazza a Tesco.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Gyógyszerészek váci találkozója

Bővebb információ a programról a nyertes szervezetek listájával a www.tesco.hu/kozosseg oldalon található. Az „Ön választ, mi segítünk” program támogatásából létrejött korábbi projekteket ezen a térképen lehet még megtekinteni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments