Hét új érkező és döntetlen a második felkészülési meccsen

Felgyorsultak az események csapatunk háza táján; biztossá vált hét új játékos érkezése, heten szerződést hosszabbítottak, viszont a szakmai stábban is változások történtek – írja a vacfc.com.

Lejátszotta második felkészülési mérkőzését csapatunk, amely a szintén NB III-as Cegléd ellen 0–0-s döntetlent ért el. A mérkőzést Csank János szakmai igazgató értékelte honlapunknak:

„Ez a harmadik hetünk a felkészülés során, ami a legnehezebb – vágott bele Csank János. – Jó mérkőzést játszottunk a Cegléddel, amely remekül szolgálta a felkészülést. Voltak jó „dolgaink”; elégedett vagyok a hozzáállással és több lehetőség volt mindkét oldalon. Úgy tűnik, hogy fiatal csapatunk lesz és annak örülök, hogy az új játékosok érkezésével „magasodott” a gárda. Csaba Dániel és Stefán Dávid fejlődőképes játékosok, Purzsa Máté Hatvanból tért vissza, Balga Balázs képzett futballista, akinek jó bal lába van és mer is játszani. Persze, szükségünk van még 1-2 rutinos labdarúgóra. A Vác VLSE U19-es csapatából kiöregedettek közül hárman, Csipkés Ákos, Kakuk Erik és Szunács Martin a Pest megyei I. osztályú Veresegyházon folytatják pályafutásukat az őszi szezonban, de figyeljük fejlődésüket. Remélem, sikerül a távozókat pótolni és bízom benne, hogy a változások az eredményességen is látszanak majd.”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tereprali: Laller dobogóval nyitotta a szezont

A Csank János által részben említett új játékosok tehát egyenként a következők:

A kapusposztra érkezett a 21 esztendős, Molnár László, aki a Budakalászban védett legutóbb, a Pest megyei I. osztályban. Jobbhátvéd posztra érkezett a 24 éves, váci nevelésű Purzsa Máté, aki az előző 6 évben az FC Hatvant erősítette. A 31 esztendős Fazakas Géza jobbhátvédként, belső védőként és védekező középpályásként is bevethető, legutóbb az NB III Nyugati csoportját megnyerő III. Kerületi TVE-ben szerepelt, de azt megelőzően játszott többek között Sopronban, Kisvárdán és a BKV Előrében is, így igazán rutinosnak tekinthető. A 22 éves, szintúgy váci nevelésű balhátvéd, Földi Máté két év után tér vissza klubunkhoz – az előző szezonban az NB III-as Gyöngyösben játszott. A váci nevelésű, 19 éves szélső középpályás, Balga Balázs a Nógrád megyei I. osztályt megnyerő Berkenyéről tért vissza hozzánk. A szintén váci gyökerű, 20 éves Balázs Simon támadó középpályásként bevethető, legutóbb Balassagyarmaton szerepelt. Végül a 19 esztendős középpályás, Tölgyes Ádám a Ferencváros U19-es csapatától érkezett, de már az FTC II NB III-as együttesében is bemutatkozott.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nagy sikerrel zajlott le III. Nyuszi-uszi amatőr úszóverseny

A kerettel kapcsolatos további hír még, hogy Halasi Péter, Kasza Balázs, Zámbó Dániel, Torda Patrik, Lukács Kelemen, Sorecz Szabolcs és Nagy Zoltán Gergő szerződést hosszabbítottak. Biztossá vált ugyanakkor Szalánszki Gergő távozása, a szélső az NB III-as BVSC-ben folytatja karrierjét.

A szakmai stábban is vannak változások. Hámori István helyett Telek Árpád lett az új kapusedző – „Zsiga” elfoglaltságai miatt a továbbiakban csak a Vác VLSE-ben vállal szerepet. Végső Béla masszőrünk pedig Ajkára távozott, a pótlásán még gondolkodik vezetőségünk. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments