Indul a váci vándorbölcső program

Ma a Városházán Matkovich Ilona átvette az önkormányzat által megvásárolt két bababölcsőt, majd át is adta a váci vándorbölcső programot szervező Jószomszéd Hálózatnak használatra – írja a vac.hu.

Hazánkban a vándorbölcső program közel egy évtizede indult. Városunkban a városvezetés és az Ágymester Manufaktúra kapcsolatfelvétele után született meg a döntés, hogy két darab bababölcsővel Vácon is segítik a kisbabás családokat. A minden szükséges kellékkel ellátott csecsemőbölcsők – amíg az a kisbabának kényelmes – a családoknál pár hónapot töltenek, ezt követően lesz máshol új apró gazdája az eszköznek.

Vácon a korábban önkormányzati kezdeményezésre létrehozott Jószomszéd Hálózat vállalta fel a szervezését, hogy az újszülött családjához, ingyenesen juttassa el a vándorbölcsőt.

A jelentkezés feltételeiről és módjáról részletes információval a Jószomszéd Hálózat telefon számán: 0630-259-3756, a joszomszed.vac@gmail.com e-mail címen vagy a Jószomszéd Hálózat facebook oldalán tudnak szolgálni. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments