Kiderült kikkel fognak játszani a váci csapatok

Július 20-án derült ki az európai szövetség (EHF) bécsi székházában a kézilabdások számára, hogy a második számú nemzetközi kupasorozat (EHL) második és harmadik fordulójában mi lesz a beosztás. A sorsolást pedig több magyar csapat mellett a Váci NKSE támogatói is végig izgulhatták.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy a váci kézisek a debreceniekhez hasonlóan a selejtező második körében csatlakoznak a mezőnyhöz. De ezen a keddi napon az is kiderült, hogy ellenfelük két német együttes, a TusSies Metzingen és a HSG Blomberg-Lippe párharcának a továbbjutója lesz. Így az már biztos, hogy egy németországi túrára kell magukat ráhangolniuk, de csak a hazai pályán lezajlott első mérkőzést követően. Mivel a tervek szerint az első találkozóra november második hétvégéjén kerül sor, Vácon.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

De nem csak a kézilabda szerelmeseinek kellett frissíteni a naptárat a héten. Hétfőn a Magyar Labdarúgó Szövetségben is kisorsolták kik mérkőznek majd meg egymással a Magyar Kupában. Így tudhatták meg a váci futball követői, hogy a Vác FC ellenfele hazai pályán, a hozzájuk hasonlóan az NB III-ban szereplő Tiszaújváros lesz augusztus 7 vagy 8-án. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments