Megrongálták és balesetveszélyessé vált több eszköz a közkedvelt játszótéren

Vácon több játszótér is van, a gyerekek nagy örömére. Az egyik talán legkedveltebb a József Attila sétányon lévő, amely több játszóeszközzel is szolgálja a kisebbek és nagyobbak kikapcsolódását. Az elmúlt napokban azonban megrongálták a kis vár eszközeit, és az egyik csúszdás játékot is, olyannyira, hogy balesetveszélyessé váltak – írta ki facebook oldalára Matkovich Ilona. 

Az egyikről levágták az összekötő acélbetétes zsinórt és eltűnt az egyik mászófal is. A kár jelentős, akár több százezer forint is lehet. A Váci Városfejlesztő Kft. munkatársai igyekeznek a problémát gyorsan elhárítani, de az alkatrészeket után kell gyártatni.

Bár korábban is történtek itt kisebb-nagyobb rongálások, a mostani azonban, ahogy a képekből is látszik az egyik legnagyobb. Az elkövető, vagy elkövetők olyan szerszámokat is hoztak, amellyel el tudták vágni az acéldrótot.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Tavaszi szél vizet áraszt…”

A polgármester felháborítónak tartja, hogy vannak olyanok, akik a gyerekeket sem tisztelve, teszik tönkre a játékokat. Így kéri, hogy aki szándékos rongálást lát, tapasztal, az azonnal tegyen bejelentést a Közterület-felügyeletnek a 06-30/729-2154-es telefonszámon, vagy jelentse be a városi zöld számon: 06-80/890-020. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments