Ottó Katalin lett a Váci NKSE felnőtt csapatának új vezetőedzője

Azt követően, hogy vasárnap, két hónappal a kinevezése után, közös megegyezéssel távozott a csapattól Őze Beáta, új szakvezető után kellett néznie a váci női kézilabdásoknak. De szerencsére nem kellett sokat várni az utód megtalálására, hiszen a tősgyökeres vácinak mondható Ottó Katalin személyében másnapra már be is jelentették azt, aki a továbbiakban a játékosok felkészítéséért fog felelni.

Mint, ahogy a klub hivatalos közleményéből is kiderül, Ottó Katalinhoz korábban is bizalommal nyúlt az egyesület vezetése, hiszen két alkalommal, beugró megbízott edzőként, másodállásban tanári állása mellett már részt vett a felnőtt keret szakmai felkészítésében. Sőt a jelenlegi, illetve a jogelőd csapatokban töltött játékos pályafutása után, immár több mint 23 éve irányította a különböző utánpótlás korosztályokat, nem is eredménytelenül, hiszen az ő nevéhez fűződik a váciak egyetlen országos bajnoki címe, amelyet 2014-ben nyert meg az ifjúsági növendékeivel.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Két pontot Pilisen hagytunk

Az utánpótlásban mutatott meggyőző eredményei láttán, amiknek köszönhetően nemrégen még a jelenleg is az Olimpiára készülő tanítványaival, Bíró Blankával és Helembai Fannyval büszkélkedhetett Facebook oldalán, a klubvezetés nem véletlenül dönthetett úgy, hogy megérdemli az esélyt a felnőttek élén is.

Az ifjúsági csapat irányítását pedig, az eddig a serdülőkkel dolgozó Solymos Andrea veszi át tőle, aki korábban az egyesületet játékosként 5 szezonon keresztül erősítette. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments