Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. július 2.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Bali Dániel és Képes Dóra gyermeke: Norina, Martinecz Ádám István és Győri Csenge Virág gyermeke: Ágoston Péter, Kiss Balázs és Homolya Anett gyermeke: Bertin, Virág Ádám és Kormos Bianka gyermeke: Ádám, Quintus Zoltán és Molnár Edina gyermeke: Maximilián, Vidák István és Baranyi Renáta gyermeke: Renáta Tünde, Csukárdi Flórián és Szabó Júlia gyermeke: Jázmin (Vác), Borkó Bálint és Beta Melinda gyermeke: Róza, Karácsonyi Péter és Németh Lilla gyermeke: Ádám (Vác), Rövid Szabolcs és Teiner Annamária gyermeke: Mira Eszter, Bagdi Márk és Dobkowski Patrícia gyermeke: Zsombor (Vác), Lakatos Zoltán és Gábri Zsuzsanna gyermeke: Bence Nátán, Vas József és Dóka Ágnes gyermeke: Viola Sarolta.

Az elmúlt héten 13 születést anyakönyveztek ebből 3 volt váci lakos.

A személyiségi jogok figyelembevételével csak azon születéseket publikáljuk, amelyeknél a szülők nyilatkozattal járultak hozzá a nyilvánosságra hozatalhoz.

Vácon kötöttek házasságot: Kovács Ottó Márk és Paál Dzsesszika (Vác), Szalkai András és Pintér Györgyi (Vác), Dikácz Krisztián Attila és Barna Brigitta (Vác).

Vácon hunytak el: Lép Imréné sz: Hajzsel Erzsébet (1939) Vác.

Az elmúlt héten 20 fő halálesetet anyakönyveztek, ebből 4 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments