Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. július 9.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Berczeli Árpád és Vandrus Réka gyermeke: Dávid, Major Máté és Deme Judit gyermeke: Márk, Tóth Gábor és Lengl Katalin gyermeke: Melinda, Nagy Marcell és Zámbó Zsófia gyermeke: Sámuel, Rigó Dávid és Kovács Patrícia gyermeke: Zerind, Horváth Péter és Koczó Sarolta gyermeke: Liliána, Márity Miklós Zoltán és Bekó Krisztina gyermeke: Flóra, Tuza Gábor Pál és Szuhár Loretta gyermeke: Stella, Boros Ivó József és Kovács Erzsébet gyermeke: Jázmin Elza, Kálmán Krisztián és Tóth Ágnes gyermeke: Csanád Ferenc, Lakatos Zsolt és Monori Brigitta gyermeke: Panna, Péntek Péter és Kiss Viktória gyermeke: Hanna Izabella, Asztalos Benjámin Csaba és Szabó Gina gyermeke: Balázs (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

Elmúlt héten 18 születést anyakönyveztek, 3 fő volt váci lakos.

A személyiségi jogok figyelembevételével csak azon születéseket publikáljuk, amelyeknél a szülők nyilatkozattal járultak hozzá a nyilvánosságra hozatalhoz.

Vácon kötöttek házasságot: Stofa Krisztián és Imre Zsanett (Vác), Sásdi András Gábor és Raffa Ibolya (Vác), Sági Máté Ferenc és Dobos Jerne Júlia, Köpöncei Dániel és Skerlecová Lívia.

Vácon hunytak el: Luter Imréné sz: Vigh Mária (1937) Vác.

Elmúlt héten 17 halálesetet anyakönyveztek, 6 fő volt váci lakos.

A kegyeleti jogok figyelembevételével március második felétől csak azoknak az elhunytaknak az adatait közöljük, akiknél az elhunyt hozzátartozója nyilatkozatával hozzájárult a nyilvánosságra hozatalhoz. A többi elhunyt esetében összesített statisztikai adat közlése lehetséges csak. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments