Várják a javaslatokat a „Vác Város Szociális Segítő Munkáért” cím jelöltjeire is

Vác Város Önkormányzat Képviselőtestülete a városban tartósan végzett kiemelkedő szociális munka elismerésére alapított „Vác Város Szociális Munkáért” kitüntető cím mellett a legkiemelkedőbb „Szociális Segítő Munkáért” is elismerést ad át. Ezt a kitüntetést is a polgármester adja át a Szociális Munka Napja alkalmából tartandó ünnepségen, elismerve a város közigazgatási területén működő szociális intézmények, vállalkozások és civil szervezetek dolgozóit, önkénteseit.

A kitüntetést évente egy személy kaphatja meg, akinek a kilétére részletes indoklással ugyancsak javaslatot tehetnek a szociális intézmények, vállalkozások és civil szervezetek vezetői, közösségei, illetve Vác város polgárai is. Ezeket az ajánlásokat 2021. augusztus 15-ig lehet benyújtani Fehér Zsoltnak az Emberi Kapcsolatok Bizottság elnökének címezve:

  • Személyesen: a javaslatok az Igazgatási és Szociális Osztály vezetőjénél – Nagyné dr. Spiegelhalter Renáta – adhatók le a 2600 Vác, Március 15. tér. 11. szám alatt, a 123-as irodába.
  • E-mail-es formátumban pedig: jogasz4@varoshaza.vac.hu címre küldhetők be. ♦
Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments