A Dunába csúszott egy rendőrök által üldözött autó

A Dunába csúszott egy rendőrök által üldözött autó vasárnap; a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az ügyben azt közölte a távirati irodával, hogy a Rétsági Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – írja az MTI.

Hollywood-i filmekbe illő jelenetsorok tették izgalmasabbá Vácon a dunaparti járókelők vasárnapját. Történt ugyanis, hogy a Nógrád megyei Rétságnál a rendőrök üldözőbe vettek egy minden bizonnyal eltulajdonított BMW E46-os sedant. A menekülő férfi egészen Vácig jutott új járművével, ahol azonban lehajtott a folyópartra. Itt nem messze a váci börtöntől kiszállt az autóból, ami aztán tovább gurulva a Dunában végezte. A mutatványt bemutató férfi elfutott, a BMW-t pedig egy darabig az ár sodorta, míg fenn nem akadt valamin. Annak ellenére, hogy többen is a parton tartózkodtak, szerencsére senki nem sérült meg az eset során.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ünnepi hangulat különleges szivárvánnyal a váci Kossuth téren

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a Dunába csúszott személyautó műszaki mentéséhez a váci hivatásos és a nagymarosi önkéntes tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik kivontatták a vízből a gépkocsit.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a Rétsági Rendőrkapitányság egy jármű ellopása miatt indított eljárást. A nyomozás érdekeire való tekintettel azonban további információt csak a későbbiekben adnak. (Kép: Vácon hallottam facebook csoport) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments