A hétvégén útlezárás lesz a Honvéd utcában

Augusztus 28-án (szombaton) 8.00 órától másnap 18.00 óráig a Honvéd utca dr. Csányi László körút és Kosdi úti vasúti aluljáró közötti szakaszán gallyazási munkát végeznek, ezért az alábbiak szerint útlezárásra kerül sor – írja a vac.hu.

A Honvéd utca dr. Csányi László körút és Pálffy utca közötti szakasza – a mindkét oldali fasor gallyazása miatt – teljes lezárásra kerül a forgalomtechnikai terv szerint, melyet a vac.hu honlapon találnak meg. Ingatlanaikat a megváltozott forgalmi rend szerint tudják megközelíteni gépkocsival a Honvéd utca felől a Beniczky Péter utcában, illetve a Karcsú Arzén utcából a Honvéd utcában és a Mikszáth Kálmán utcában.

A munka érinti a Honvéd utca Pálffy utca és Kosdi úti vasúti aluljáró közötti szakaszát is. E szakaszon félpályás lezárásra kerül sor, illetve a Kosdi úti körforgalomból a 3,5 tonnánál nagyobb össztömegű gépjárművek nem hajthatnak be a Honvéd utcába.

Az önkormányzat kéri az arra felé haladókat, hogy az adott időszakban a dr. Csányi László körút – Rádi út – Deákvári fasor – Kosdi út kerülő útvonalat használják. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments