A szélsőséges időjárás akadályozta meg a váciak szezonkezdését

A Vác FC-nek augusztus elsején kezdődött volna meg az NB III idei kiírása. Az ellenfél a korábbi váci játékos, majd edző Nagy Tibor csapata, a Balassagyarmati VSE lett volna. Azonban az időjárási körülmények közbe szóltak.

A váciak egy kemény, de szép eredményeket is magában hordozó felkészülési időszakot tudhatnak maguk mögött. Hét edzőmeccsből hármat megnyertek a BVSC, az Érd, illetve az SBTC ellen. Emellett a Cegléddel, az NB II-es Budaörssel és a Jászberénnyel döntetlent játszottak, míg csak a Komáromtól kaptak ki. Ezt követően veselkedhettek neki vasárnap a reménybeli három pont megszerzésének a balassagyarmati Kövi Pál Sportközpontban. Az edző személyén, Nagy Tiboron kívül a nyári játékosmozgások is pikánssá tették a mérkőzést, hiszen a gyarmatiakhoz igazolt nyáron két váci, Bonivárt Erik és Gergely Péter. De fordítva is volt mozgás, Balázs Simon a nógrádiaktól került a Váchoz.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

A mérkőzés rendje-módja szerint meg is kezdődött és egészen a 60. percig viaskodott a két csapat. Azonban – mint fogalmaztak a váci csapat facebook oldalán – a szélsőséges időjárási körülmények miatt 0-0-s állásnál félbe kellett szakítani a találkozót. A zuhogó eső mellett villámlás is zavarta a játékot és a játékosok testi épségét, ezért döntött a játékvezető a meccs berekesztéséről, amit várhatóan majd újra kell játszani. (Fotó: Vác FC facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments