Biológiailag szennyezett termékeket hívott vissza a Nébih

Több tejfölt is visszahív a forgalomból a Nébih, az Alföldi Tej több típusában is mikrobiológiai szennyeződés van. Az élelmiszerbiztonsági hatóság azt kéri, hogy az érintett tejfölöket ne fogyasszák el – írja a nosalty.hu

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal közölte az MTI-vel, hogy az Alföldi Tej Kft által gyártott tejfölöket hívnak vissza és vonnak ki a forgalomból, részben mikrobiológiai szennyezettség miatt, részben pedig mert a termékek érzékszervi elváltozást mutatna.

A Nébih kér mindenkit, hogy a szeptember 15. lejárati idővel rendelkező 140, 330, 850 grammos kiszerelésű, 12 százalékos MAGYAR Tejfölt, a 175 grammos, 12 százalékos S-BUDGET Tejfölt és a 850 grammos, 20 százalékos KOKÁRDÁS MAGYAR Tejfölt, valamint a 140 grammos, 12 százalékos Mesés tejfölt ne fogyasszák el.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Tornadóval buktak le

A szeptember 16-28. között lejáró termékek közül problémás az ANNI PANNI Tejföl, a MILFINA Tejföl, a RISKA Tejföl, az ENJOY FREE laktózmentes Tejföl, a SPAR FREE FORM Tejföl, a MESÉS Tejföl, a MAGYAR Tejföl, az S-BUDGET Tejföl, a SISSY Tejföl, a KOKÁRDÁS MAGYAR Tejföl, az ARO Tejföl, az M. ANNI PANNI Tejföl, a RISKA SÉF Tejföl, az M. KALOCSAI Tejföl és a PRIVÁT Tejföl.

A gyártó megkezdte a termékek kivonását a forgalomból. A teljes lista pedig itt érhető el. (Kép: 24.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments