Előválasztás 2021 tájékoztató: Pest megye 4-es számú országgyűlési egyéni választókerület

Pest megye 4-es számú országgyűlési egyéni választókerülete (oevk), Vác székhellyel, még 33 települést foglal magába: Sződliget, Sződ, Csörög, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Szob, Zebegény, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa.

A 2022-es országgyűlési választásokat (Ogyv) megelőzően, a jelenlegi ellenzéki pártok 2021 őszén előválasztást tartanak.

A cél, hogy a választópolgárok megismerhessék a képviselő- és miniszterelnök-jelöltek alapprogramját, majd online illetve személyes szavazás útján kiválaszthassák azokat, akik a győzelem esélyével veszik fel a versenyt a jelenlegi kormánypártok indulóival szemben.

Jelenleg, az alábbi online-felületen, a fenti településekből, civil önkéntesek jelentkezését várják, akik aktívan részt vennének venni az Előválasztás 2021 szervezésében és lebonyolításában: www.ahang.hu/onkentes-toborzo/

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments