Hármaskarambol a MOL kútnál

Hármaskarambol miatt helyszínelnek a rendőrök a váci Csányi körút és a Budapesti Főút kereszteződésében. Egy fehér személygépkocsi ütközött össze egy rendőrautóval és egy mentővel, ami miatt a tűzoltók is helyszínre vonultak – olvasható az ESTV facebook oldalán.

A beszámolók szerint egy furgon és egy mentőautó ütközött Vácon, a Földváry téren, ma, a délelőtti órákban. Az ütközést következtében pedig a mentőautó egy várakozó rendőrautónak csapódott. Csak a furgonos sérült meg a balesetben és szerencsére ő is könnyű sérülésekkel megúszta a történteket. Egyelőre nincs hivatalos információ arról, hogy ki okozta a balesetet.

A rendőrök nem zárták le a balesettel érintett útszakaszt, azonban a maradványok eltakarításáig félpályán haladva tudtak az autósok a 2-es főútra kanyarodni. A munkálatokban a helyszínre kiérkező váci tűzoltók is segítettek. Átvizsgálták, majd áramtalanították a balesetben érintett járműveket – közölte Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője többek között a 24.hu megkeresésére. (Fotó: ESTV) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments