Háromból három vereség a Vác FC mérlege

Egy újabb vereséggel folytatta bajnoki szereplését a Vác FC. Ezúttal a Paks második számú csapata fogadta otthonában a manapság gyengén muzsikáló váci küldöttséget, hogy aztán több góllal is megörvendeztesse közönségét.

„Igyekeztünk túltenni magunkat a Monor elleni meccsen történteken, ami nem volt kellemes. A felkészülési meccsek persze nem jelezték előre a gyenge kezdést, az előző két bajnokin „dobáltuk” a hibákat, amire nem tudtam felkészülni én sem. A játékunkban benne van a fejlődés lehetősége, remélem, ez mihamarabb megvalósul. Szeretnénk megszerezni első pontjainkat” – Tekintett előre még pozitívan a találkozót megelőzően Csank János, a váciak edzője.

Azonban hamar összetörtek a mester ahhoz fűzött reményei, hogy ez a rossz széria meg fog szakadni. Már a második percben büntetőhöz jutottak a hazaiak és nem adták meg azt a szívességet, hogy kihagyják. Majd kihasználva a korai találat okozta zavarodottságot a vendégek fejében a kilencedik percben hamar meg is duplázták előnyüket.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Tovább nehezítette a váciak dolgát az a sajnálatos eset, hogy a félidő felénél Csaba Dánielt agyrázkódás gyanúja miatt le kellett cserélni és a szekszárdi kórházba kellett szállítani. Ezt követően a paksi fiatalok magabiztosan őrizték kétgólos vezetésüket egészen a játékrész záró negyedóráig, amikor viszont egy sakk-mattra kijátszott támadás végén megszerezték újabb góljukat is.

Sajnos a második félidőre se sikerült kellőképpen felrázni a játékosokat az öltözőben, öt perc elteltével szabadrúgásból ismét a váci hálót zörgették meg. Ezt követően pedig így csekély remény maradt arra, hogy akár egyetlen pontot is megmentsenek. A Mertse Ábel révén megszerzett idénybeli első akciógól is csak a szépítésre volt elég. Tehát egy újabb, ezúttal 4-1-es arányú vereséggel volt kénytelenek hazatérni a Vác FC.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Egy évtizedes a váci kézilabdasport ifi bajnoki sikere

Következőnek egy Ibrány elleni kupamérkőzésre kerül sor a legjobb 64 közé jutásért augusztus 29-én vasárnap fél öttől. A következő bajnokit pedig szeptember első napján fogják megrendezni délután négykor a Dabas-Gyón ellenében. A váci klubvezetés ígérete szerint már a váci stadionban. (Forrás: vac.hu, Kép: Vác FC facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments