Ittas fiatal lány támadt az orvosi személyzetre

Nem volt még nagykorú az a budapesti lány, aki egy házibuliból tetemes mennyiségű alkohol elfogyasztása után került kórházba, ahol őrjöngve támadt az ápolókra. A váci rendőrök befejezték a nyomozást – írja a police.hu.

Nem könnyítette meg a váci kórház ápolóinak a mindennapjait egy ellátásra hozzájuk került fiatal lány. Április 18-án hajnalban miután túlzott alkoholfogyasztása miatt már egészségügyi ellátásra szorult, rugdosva az ő neki segíteni próbáló személyzetre támadt. Önkívületi állapotban hadonászott, káromkodva ordibált, köpködött, miközben három ápolót megrúgott. Az eset odáig fajult, hogy a kórházba rendőri segítséget kellett hívni.

Kihallgatásán, az egyébként még csak 17 éves lány úgy nyilatkozott, hogy egy házibuliba volt hivatalos, ahol rövid idő alatt sokat ivott, de arra már nem emlékezett, hogy mit és mennyit. Ahogyan a következő órák történéseit sem tudta felidézni, a következő emléke, hogy a kórházban ébredt. Fogalma sem volt, mi történt vele és miket tett a kiesett órákban.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Keresik a sértetteket - Meglettek a sződligeti vasútállomáson parkolt kerékpárokról ellopott lámpák

A Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást befejezte, a nyomozás iratait átadta az ügyészségnek. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments