Késszúrásokkal zárta le a veszekedést egy gödi férfi

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint hangos segélykiáltás verte fel augusztus 11-én éjszaka a már elcsendesült gödi utcát, amikor egy nő próbált segítséget kérni, miután rátámadt a párja. Egy éppen hazaérkező férfi is hallotta a kétségbeesett kiáltást és a hang irányába kezdett szaladni, miközben ráordított a nőt bántalmazóra, aki jobbnak látta futva menekülni a helyszínről – írtja a 24.hu.

A segítőkész férfi az árokban sorsára hagyott és összeszurkált nőhöz egyből mentőt és rendőröket hívott. A 34 éves nőn a kórházban azonnali műtétet kellett végrehajtani, állapota életveszélyes és kritikus volt. Majd az orvosok küzdelme ellenére 12-ére virradóra sajnos bele is halt a szúrt sérüléseibe.

Bár az elkövető személye már sejthető volt, a helyszínre érkező dunakeszi járőrök a környéket és a támadó menekülési útvonalát végig járva igyekeztek minél több információt összegyűjteni. Mint kiderült az áldozat és a barátja hónapokkal azelőtt ismerkedett meg, kapcsolatuk azonban az utóbbi időben megromlott. A 27 éves férfi rendszeresen fenyegette párját, nem akarta, és nem engedte, hogy viszonyuk véget érjen. Így logikusan ő vált az első számú gyanúsítottá és tűvé tették érte az egész várost.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Nemcsak pénzt, hanem bűncselekményből származó tárgyakat is elfogadott a kábítószerért cserébe a váci férfi

Végül 1 óra 50 perc körül, közel 2 kilométerre a helyszíntől elfogták a dunakeszi illetőségű K. Lászlót. A bűncselekmény eszközét, a véres pillangókést menekülési útvonalán, egy mogyorófa mögött találták meg a rendőrök, a gyanúsított azonban megtagadta a vallomást a kihallgatása során. A rendőrség emberölés megalapozott vádja miatt folytat eljárást az ügyben. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments