Kiss Zsolt: sem közpénzt, sem a város vagyonát nem érinti az állítólagos ügy, amelybe belekevertek

Megszólalt a közösségi oldalon Kiss Zsolt a nemrég kirobbant rendőrségi ügye kapcsán, amelyben Bóth János tett feljelentést ellene, sikkasztás gyanúja miatt. Mint írja: a jelenlegi hatalom nem az első alkalommal használja politikai játszmáihoz a rendőrséget. Egy ilyen játszmába került bele ő is Bóth János – volt MSZP-tag – feljelentése miatt.

„A valódi bűnöm az, hogy mindent megtettem a 2019-es önkormányzati választás előtt az ellenzéki pártok együttes indulásáért. Bóth Jánossal kifejezetten jó kapcsolatban voltunk hosszú éveken keresztül. Sokat dolgoztunk együtt.Talán nem túlzás azt mondani, hogy mentoromként tekintettem rá.

Kapcsolatunk akkor romlott meg, amikor az MSZP Pest megyei tisztújításán nem azonos támogatotti körbe kerültünk. Ennek eredménye ez a feljelentés is, melynek érintettje lettem.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  A Vác Városért Választási Egyesület képviselő-jelöltjei az önkormányzati választáson

Bóth egy állítólagos, 2012-es ügy miatt indított támadást részben ellenem, – micsoda véletlen – pár nappal azután, hogy nem lett jelöltje a széles ellenzéki összefogásnak.

Kilenc évvel ezelőtt az MSZP Pest megyei irodáját vezettem a legjobb tudásom szerint. A törvényeket betartva cselekedtem, és – szemben azzal, ahogy azt a Fideszhez közeli média-hálózat megpróbálja beállítani – sem közpénzt, sem városi vagyont nem érint az állítólagos ügy.

Nem lehet másra gondolni, minthogy egy sértett politikai kör bosszújáról van szó. A hatóságoknak az alaptalan vádakat is kötelességük kivizsgálni, ez folyik most. Ennek ellenére – vagy épp ezért – a hatóságok vizsgálatát mindenben segítem, hiszen már az is meglepő, hogy ebbe a szakaszba eljutott ez az eljárás.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Ismét örökbefogadó és sétáltató nap szombaton a Zöld menedék telephelyein

Minden azzal kapcsolatos állítás, hogy letartóztattak, vezetőszáron, bilincsben vezettek el, ócska politikai hecckampány” – írja Kiss Zsolt. (Képünk archív) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments