Letartóztatták a testvérét vascsővel bántalmazó férfit

Pest megyei nyomozók kezdeményezték annak a 34 éves férfinek a letartóztatását, aki vascsővel hallgattatta el bátyját a gyanú szerint – írja a police.hu

Július 31-én késő este egy fejsérült férfi érkezett a váci kórházba, ahol az őt ellátó orvosok nyilvánvalóan rákérdeztek arra is, hogy mi történt vele. A 48 éves szokolyai férfinak a története, miszerint elesett azonban nem volt hihető a személyzet számára, sokkal inkább bántalmazás nyomait vélték felfedezni, igy bejelentést tettek.

Gyanújuk be is igazolódott, miután a férfi a kiérkező rendőröknek később bevallotta, sérülése keletkezésének körülményei nem úgy történtek, ahogyan azt korábban vázolta, valójában öccse fejbe vágta.

Elő is állították a 34 éves testvért, aki beismerő vallomást tett. A police.hu közlése szerint azért támadt vascsővel az előzőleg italozó bátyjára, mert már nem bírta elviselni kötekedő, agresszív viselkedését. Kétszer sújtott le, az első ütés a sértett védekezésként felemelt karját, a második a fejét találta el, amitől a földre esett. Miután a többi családtaggal hazakísért áldozat vérzése nem csillapodott mentőt hívtak hozzá, így került kórházba.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Keresik a sértetteket - Meglettek a sződligeti vasútállomáson parkolt kerékpárokról ellopott lámpák

Az őrizetbe vett 34 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments