Nem került trónbitorló a Dunakanyar élére

A hétvégén rendezték meg a négy női kézilabdacsapatot felsorakoztató Dunakanyar Kupát a Vác Városi Sportcsarnokban, ahol többek között a Váci NKSE kézisei is igyekeztek minél eredményesebben ráhangolódni az elkövetkező 2021/22-es bajnoki kiírásra.

A hazai rendezésű mini bajnokság első napján koradélután a váciak a Iuventa Michalovce együttesével mérték össze az erejüket, majd ezt követően az MTK Budapest és a Vasas SC párharcát tekinthették meg a kilátogatók. Az itthoni környezetben játszó váci csapat pedig bőven adott is okot az örömre a szurkolóik számára, hiszen magabiztos 42-23-as sikert arattak szlovák ellenfelükkel szemben. Míg a másik meccsen egy szorosabb 45-32-es MTK sikert izgulhattak végig, akik így kivívták a házigazda elleni finálét.

Másnap a döntőben így a hiányos kerettel felálló Golovin Vlagyimir vezette fővárosiaknak kellett szembenéznie a Váci NKSE játékosaival. Felkészülési mérkőzéshez képest kifejezetten jó iramú és izgalmas találkozót vívott a két csapat, de a pestiek nem bírtak az egész hétvégén brillírozó váci Kácsor-Kuczora duóval, hiába tartották végig magukat, egyenlítésre vagy fordításra már nem futotta erejükből. Így végül egy 32-30-as győzelemmel itthon maradt a Dunakanyar Kupa. A harmadik helyet a Iuventa Michalovce vívta ki egy 28-35-ös eredménnyel. (Forrás: vacinkse.hu, Kép: vac.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments