Pletykákból derült ki, hogy veszélyes szivárgás történt a gödi Samsung-gyárban

Veszélyes elektrolit-szivárgás történt szombaton a gödi Samsung-gyárban, amikor a telephelyen egy új tartályt akartak beüzemelni. Szerencsére a szivárgás csak kismértékű volt és az elhárításért felelős műszaki egységek már le is vonultak a helyszínről.

Ilyen balesetek előfordulnak, talán önmagában nem is keltett volna nagyobb felzúdulást ez a hír. A dolog pikantériáját az adja, hogy erről se mi, se a város vezetése nem a nemzetközi nagyvállalattól értesült. Ugyanis Balogh Csaba, Göd polgármestere osztotta meg facebook oldalán, hogy még őt is meglepetésként érte ez az új információ, amiről maga is csak pletykákból hallott először.

„Felhívtam a kapcsolattartásért felelős személyt, aki meglepődött, hogy ilyen jól informált vagyok, majd megígérte, hogy akkor ezután engem is folyamatosan tájékoztatni fog a fejleményekről – fogalmazott a városvezető a bejegyzésében, majd feltette azt a jogos kérdést, hogyha nem informálják megfelelően akkor mégis hogyan vállaljon felelősséget e téren a város lakóinak biztonságáért? – Polgári védelemért hogy legyek felelős, ha a veszélyes anyagokkal foglalkozó gyár nem tartja a katonás rendet pont, amikor a leginkább kellene?”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Csernák István könyvbemutatója Verőcén

Balogh Csaba által egyébként még az is kiderült, hogy a szivárgás állítólag kismértékű volt és telephelyen belül kezelték majd oldották meg a problémát. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments