Rangos állami elismerést vehetett át három váci

Az augusztus huszadikai ünnepségek minden évben kitűnő alkalmat nyújtanak kitüntetések és különböző elismerések átadására. Így van ez hagyományosan Vácon és az állami ünnepségeken is, ahol ebben az évben három váci is díjat vehetett át Budapesten.

Dr. Bozsó Zoltán, büntetés-végrehajtási dandártábornok, a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka, a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek állományában több mint három évtizede kiemelkedő színvonalon végzett szakmai munkája, valamint példaértékű vezetői tevékenysége elismeréseként a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjének katonai tagozatát vehette át.

Moys Csaba, a Váci Reménység Egyesület alapítója és elnöke, Vác város korábbi alpolgármestere, Vác város közéletében a rendszerváltoztatást követően betöltött szerepe, különösen az egyházi ingatlanok visszaszolgáltatása, valamint a Dunakanyar idegenforgalmának fejlesztése érdekében végzett munkája elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozatában részesült.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Újabb polgármester-jelölt száll ringbe Vácon: a VVVE jelöltje dr. Csereklye Krisztina

Rusvay Balázs mentőtiszt, az Országos Mentőszolgálat Váci Mentőállomásának nyugalmazott vezető mentőtisztje, a Magyar Érdemrend Lovagkereszt polgári tagozatában részesült, a Vácon és környékén élők egészségügyi ellátása érdekében kiemelkedő szakmai tudással, példaértékű hivatástudattal végzett, több mint négy évtizedes munkája elismeréseként.

Szívből gratulálunk mindhármuknak a kitüntetéshez! ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments