Szerdán az újonc Makóhoz látogat a Vác FC

Szerdán, 17:30-tól az NB III közép-csoportjának 2. Fordulójában csapatunk a Makó FC együtteséhez látogat. Csank János szakmai igazgató Sorecz Szabolcson kívül mindenkire számíthat – írja a vacfc.com.

A mieink a jelenlegi szezonban a balassagyarmati félbeszakadt bajnoki mellett a Tiszaújváros elleni sikeres Magyar Kupa-meccset (3–0-s siker) tudhatják magukénak. Most itt az újabb erőpróba, az ellenfél pedig az újonc Makó FC lesz, amely az előző szezonban megnyerte a Csongrád megyei I. osztályú bajnokságot. A makóiak első bajnokijukon hazai pályán 1–0-ra kikaptak a Monortól. Csank János szakmai igazgató az ellenfél mellett a bajnokság lebonyolításáról is beszélt.

„Jót tett a hétvégi győzelem, bár ettől nincs a csapatnak sem önbizalomhiánya, sem túltengése – mondta honlapunknak Csank János. – Fiatal csapat vagyunk, amelynek minden helyzet új. A Makónak három idősebb játékosa van, a többiek fiatalok, akik különböző akadémiákat jártak meg. Sorecz Szabolcs még nem épült fel a keretben, de a többiek hadra foghatóak. El kell mondanom továbbá, hogy teljesen logikátlannak tartom, hogy az NB II-nek és az NB III-nak egy időben kell lejátszania a meccseket; így sajnos nem lehet más csapatokat megnézni, sőt, mindezt tetézik a szerdai találkozók – például nekünk Makóra most korán kell elindulnunk, és későn este fogunk hazaérni, mindezt hétköznap. „Osztályidegenek” szervezik a bajnokságokat, olyanok, akik nem ismerik sem az amatőr, sem a profi futball lényegét…”

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Laller Racing: Győzelmet győzelemre halmoz Torma Luca

A szerdán 17.30-kor kezdődő találkozót Mencsik László vezeti majd, segítői Gordos Árpád Mihály és Chikán Péter lesznek. A mérkőzést továbbra is védettségi igazolvánnyal rendelkező drukkerek tekinthetik meg. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments