Újabb kényelmetlenségek a fedett lelátó hiánya miatt

A szombati, termálfürdő Tiszaújváros elleni Magyar Kupa-mérkőzést a BVSC stadionjában játsszuk, míg az NB III közép-csoportjának 2. fordulójában a Makóval felcseréljük a pályaválasztói jogot – írja a vacfc.com.

Változások történtek csapatunk közel jövőbeli programjában. A szombati, Termálfürdő Tiszaújváros elleni Magyar Kupa-mérkőzést az MLSZ (Magyar Labdarúgó-szövetség) nem engedi a váci stadionban megrendezni, így szombaton 16:30-tól a BVSC stadionjában csapunk össze a borsodiakkal.

Jövő héten szerdán, augusztus 11-én pedig esedékes az NB III Közép-csoportjának 2. fordulójában a Makó FC elleni hazai találkozó – klubunk megállapodott a csongrádiakkal arról, hogy felcseréljük a pályaválasztói jogot, ennek értelmében a találkozót Makón rendezik meg, míg a Vác majd a tavaszi szezon elején fogadja a csongrádi együttest a váci stadionban.

Így a következő hazai bajnokit szeptember 1-jén játsszuk majd Vácott, a Dabas-Gyón ellen. Klubunk egy 200 fős mobillelátót szerez be e hónap folyamán, amiből 100 fő fedett lelátórészen szurkolhat, így eleget tudunk tenni a szövetség előírásainak. A végleges, kiépítendő fedett lelátóval kapcsolatban pedig fejlemény, hogy a szerződést klubunk aláírta a kivitelezővel, amely augusztus 16-án kapja meg stadionunkban a munkaterületet, így akkortól kezdheti el a fedett lelátó megépítését. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments