Vác és Göd is bekerülhet a hatalmas szívbe

Szívfutás címmel mozgásra invitál az Országos Lélek-Mentők Alapítvány. Szeretnék felállítani “a legnagyobb lefutott szív rekordját” – írja a dunakanyarregio.hu.

Régiónkból akár több várost is bevehetnek abba az akcióba, amelyet a szeptember 24. és 26. közötti időszakra hirdettek meg. Az Országos Lélek-Mentők Alapítvány szívet festene az országra. Mindezt futva rajzolnák ki. A tervezett útvonal az ország több városát, köztük Vác és Gödöt is érintve egy szívformát rajzol ki. A táv teljesítésére együtt, futva, biciklizve, sétálva 72 órán belül van lehetőség.

A részvételhez a Geox erre a célra fejlesztett applikációjának letöltése szükséges, amelyben egy tetszőleges távot és időpontot kell kiválasztani. Ezt követően a regisztráció és távfoglalás az Országos Szívfutás Rekord a Mentőkért Facebook-eseménynél és az Országos Lélek-Mentők Alapítvány oldalán lehetséges a meghirdetett Google Űrlappal. Fontos, hogy a jelentkezést követően valóban teljesítse az illető a távot, mivel a rekordkísérlet lebonyolítására csak 3 nap áll rendelkezésre. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments