Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. augusztus 6.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Ványai László Levente és Vincze Bernadett gyermeke: Csaba Zsigmond (Vác), Ungvári Gergely Zsombor és Szvitacs Eszter gyermeke: Nóra, Szabados Péter és Golán Renáta gyermeke: Dorka, Pákozdi Balázs és Molnár Tímea gyermeke: Zétény, Ribárszki Gergely és Polgár Annamária gyermeke: Árpád Gergely, Pokornics Tamás Antal és Getz Beáta gyermeke: Nilla, Denesovics Erik és Buna Erzsébet Nikoletta gyermeke: Botond, Sipos Gábor és Éles Beáta Renáta gyermeke: Rebeka Lívia, Jakus Zsolt és Nyéki Alexandra gyermeke: Botond Zsolt (Vác), Korcsinszky Richárd és Kapta Henrietta gyermeke: Szofi, Gyarmati Gergő és Schönberger Júlia gyermeke: Mátyás, Orbán Attila és Kerti Virág Krisztina gyermeke: Bende Noel, Kiss Tamás és Jakubecz Annamária gyermeke: Tamás Zétény, Suszter Attila és Kuris Karolina gyermeke: Olivér, Milánkovich András és Shadeh Noura gyermeke: Zéna, Molnár Gábor Dániel és Fitz Nóra gyermeke: Máté.

Az elmúlt héten 19 fő születést anyakönyvezték, 4 fő váci lakos.

Vácon kötöttek házasságot: Rudolf János és Kiss Mercedes (Vác), Horváth Norbert Zoltán és Dósa Réka (Vác), Király Gábor és Görgényi Xénia Cecília (Vác), Pók Márk és Sellyei Dorottya Csenge (Vác).

5 házasságkötés volt az elmúlt héten, 4 váci lakos

Vácon hunytak el: Babják László (1950) Vác.

Az elmúlt héten 32 fő halálesetet anyakönyveztek, közülük 7 váci lakos.

A polgármesteri hivatal augusztus 14-ig igazgatási szünet miatt zárva tart, ezért a következő anyakönyvi hírek augusztus 27-én jelenik meg. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments