Váci anyakönyvi hírek: születtek, házasodtak, elhunytak – 2021. augusztus 6.

Az anyakönyvi hírekben megjelenő információkat az érintettek jóváhagyásával az önkormányzat anyakönyvi hivatalában gyűjtik össze. A lista a legfrissebb adatokat tartalmazza. Ha észrevétele, kérése van, felkeresheti az anyakönyvi hivatalt, illetve levelet írhat nekünk a szerkesztőségbe, vagy telefonon a 06-20/911-9077-es számon minden munkanapon 9 és 12 óra között hívhatja munkatársunkat.

Vácon születtek: Ványai László Levente és Vincze Bernadett gyermeke: Csaba Zsigmond (Vác), Ungvári Gergely Zsombor és Szvitacs Eszter gyermeke: Nóra, Szabados Péter és Golán Renáta gyermeke: Dorka, Pákozdi Balázs és Molnár Tímea gyermeke: Zétény, Ribárszki Gergely és Polgár Annamária gyermeke: Árpád Gergely, Pokornics Tamás Antal és Getz Beáta gyermeke: Nilla, Denesovics Erik és Buna Erzsébet Nikoletta gyermeke: Botond, Sipos Gábor és Éles Beáta Renáta gyermeke: Rebeka Lívia, Jakus Zsolt és Nyéki Alexandra gyermeke: Botond Zsolt (Vác), Korcsinszky Richárd és Kapta Henrietta gyermeke: Szofi, Gyarmati Gergő és Schönberger Júlia gyermeke: Mátyás, Orbán Attila és Kerti Virág Krisztina gyermeke: Bende Noel, Kiss Tamás és Jakubecz Annamária gyermeke: Tamás Zétény, Suszter Attila és Kuris Karolina gyermeke: Olivér, Milánkovich András és Shadeh Noura gyermeke: Zéna, Molnár Gábor Dániel és Fitz Nóra gyermeke: Máté.

Az elmúlt héten 19 fő születést anyakönyvezték, 4 fő váci lakos.

Vácon kötöttek házasságot: Rudolf János és Kiss Mercedes (Vác), Horváth Norbert Zoltán és Dósa Réka (Vác), Király Gábor és Görgényi Xénia Cecília (Vác), Pók Márk és Sellyei Dorottya Csenge (Vác).

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Anyakönyvi hírek - születtek, házasodtak, elhunytak - 2024. április 26.

5 házasságkötés volt az elmúlt héten, 4 váci lakos

Vácon hunytak el: Babják László (1950) Vác.

Az elmúlt héten 32 fő halálesetet anyakönyveztek, közülük 7 váci lakos.

A polgármesteri hivatal augusztus 14-ig igazgatási szünet miatt zárva tart, ezért a következő anyakönyvi hírek augusztus 27-én jelenik meg. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments