Váci éremeső a pécsi triatlon utánpótlás országos bajnokságon és váltó OB-n

Aki követi a Váci Vízmű Sport Egyesülettel kapcsolatos híreket és ezen belül is az eredménybeszámolókat az tudhatja, hogy a fiataloknak rendszeres sportolási lehetőséget és edzéseket nyújtó egyesület rendre országos versenyekre is eljuttatja növendékeit. Ezeken a megmérettetéseken pedig a tapasztalatszerzésen túl rendkívül szép eredményeket is el szoktak érni az ifjú sportolók. Ezen sikerek közül tájékoztatták szerkesztőségünket az éppen aktuálisokkal.

Hét dobogós hellyel zártak a Váci Vízmű Sportegyesület sportolói a Pécsett megrendezésre kerülő triatlon utánpótlás országos bajnokságon és váltó OB-n. Újonc1 leány kategóriában Balogh Abigél I., Szabó Zsófia IV., újonc2 fiú kategóriában Balogh Bertalan I., gyermek leány kategóriában Balogh Antónia II., gyermek fiú kategóriában Hertel Máté X., serdülő fiúknál Makrai Bálint VII., Monostori Botond IX. helyezést ért el.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  „Isten maga az élet és ti a kórházakban ezt az életet szolgáljátok” - 20 éves a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata

Az újonc1 leány csapat Balogh Abigél, Szabó Zsófia, Pilling Katerina összetételben a III., a gyermek leány csapat Balogh Antónia, Horváth-Lengyel Júlia, Kocsis Emma összetételben szintén III., a serdülő fiú csapat Makrai Bálint, Monostori Botond, Nádasi Marcell összetételben a II. helyezést szerezte meg. A fiú gyermek csapatok versenyében Hertel Máté, Kocsis Tamás, Pindes Bence összetételű csapat V. helyezést ért el.

Vasárnap rendezték a váltók versenyét, ahol a serdülő fiú csapat változatlan összetételben bronz éremet, a gyermek fiú csapat szintén változatlan összetételben a VI. helyet szerezte meg, az újonc leány váltó Márkus Lelle, Szabó Zsófia, Pilling Katerina összetételben a X. helyen ért célba.

Egy héttel korábban Fadd-Domobirban országos utánpótlás ranglista versenyen a csapat „padavanja” Szabó Péter (Pedro) szerzett egy fantasztikus, oklevelet érő IV. helyet.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vajda Lajos és Szentendre – vándorkiállítás a művelődési központban

A további versenyszámokban a szervezők ezúttal is gondoskodtak az izgalmakról, hiszen idén sem maradt el a felnőttek én úszom-te kerékpározol-ő fut buli versenye, ahol a 100-149 év kategóriában, a felnőtt csapatoknál Csomó Kata, Farkas Richárd, Kohári Ferenc III., Szabó Gábor, Pindes Attila, Balogh Anikó V. helyezést szereztek.

A Váci Vízmű SE várja mindazon gyermek és felnőttek jelentkezését, akik szeretnének egy „nagy családhoz” tartozni.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments