Dobrev Klára Vácon kampányolt, közel százan hallgatták beszédét

Tapssal fogadta a tömeg Vác főterén szerdán este Dobrev Klárát, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjét. Kampánybeszédét közel százan hallgatták végig, sokszor tapssal megszakítva. A rendezvényen részt vett a DK által támogatott előválasztási jelölt is, Juhász Béla.

Dobrev Klára arról beszélt, hogy mint egy gyermek úgy érzi, hogy ott van már, le fogják váltani Orbán Viktort és a rendszerét. Úgy véli, hogy pártjuk megalakulása óta a legádázabb ellenfele a mai kormánynak.

„Nagyon sokat járom az országot, a legkisebb falutól a nagyvárosig, Budapesttől egészen Kelet-Magyarországig, Dél-Magyarországtól egészen Sopronig mindenfelé és azt látom, hogy egyre többen vagyunk és az emberek egyre gyakrabban mondják, hogy tele van a hócipőjük” – fogalmazott meg kritikát a jelölt.  Kiemelte: szerdán meghosszabbították a veszélyhelyzetet, miközben a vadászati kiállítást felmentették minden egészségügyi korlátozás alól.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Bölcsődék napja - „Hivatástudattal a szívekben”

Beszélt arról is, hogy az előválasztás megmozgatta az embereket, szerinte ezért kezdett aláírásgyűjtésbe a Fidesz-KDNP is, mivel lépten-nyomon ellenzéki pultokba botlottak. Dobrev Klára szerint azonban nem tudtak hangzatos dolgokat felírni pultjaikra, olyat például, hogy csodálatos lett az egészségügyet.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments