Gálaműsorral és állófogadással tisztelegtek váci egészségügyi dolgozók előtt

Magyarország egészségügyi dolgozóihoz hasonlóan a váci Jávorszky Ödön Kórház orvosai, ápolói és az egyéb szakterület munkatársai is példaértékű helytállással védekeztek a koronavírus ellen, gyógyították, ápolták és napjainkban oltják a betegeket. Áldozatos munkájuk és önzetlen emberi megnyilvánulásuk előtti tiszteletük és nagyrabecsülésük kifejezéseként dr. Rétvári Bence országgyűlési képviselő és dr. Urbán Edina igazgató főorvos nívós gálaműsorral és állófogadással köszöntötték a váci kórház dolgozóit a Piarista Kilátó Központban – írja a dunakanyarregio.hu. 

„Most már biztonságban tudhatjuk a szeretteinket és önmagunkat is. Emellett örülünk annak is, hogy a nyáron már visszatérhetett az élet a normál kerékvágásba, melyet elsősorban az egészségügyi dolgozóknak köszönhetünk. A koronavírus elleni oltásban a váci kórház dolgozói mindig is élen jártak. A Pest megyei oltások 17 %-át ők adták be, és a lehető leggyorsabban igyekeztek mindenkit beoltani” – nyilatkozta a Dunakanyar Régiónak Rétvári Bence, a térség országgyűlési képviselője.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci táncosok újabb sikerei

Majd azzal folytatta, hogy ezután a rendkívül nehéz időszak után fontosnak tartja, hogy ne csak a szokásos Semmelweis napi ünnepségen, hanem azon túl is minél több alkalommal megköszönjék az egészségügyi dolgozóknak a munkáját. Erre hozta fel példának, hogy ezen a nyáron fesztivál- és múzeumbelépővel, az őszi szezonban pedig a váci női kézilabdacsapat ajándék bérletével, közös hajókirándulással szerették volna hálájukat kifejezni, amit dr. Urbán Erika igazgató asszonnyal közösen és a MAHART PassNave Kft támogatásával szerveztek.

Illetve ezért valósult meg a váci egészségügyben dolgozók számára ez a nívós gálaműsor is a váci Piarista Kilátó Központban, ahol a Magyar Állami Operaház kitűnő szólistáitól kezdve a kamarazenekarokon át a cirkusz- és táncművészetig bezárólag a művészeti élet jeles képviselői műsorral tisztelegtek a váci kórházi dolgozók áldozatos munkája előtt. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments