Ismerős ellenfélre kell felkészülnie Csank Jánosnak a Magyar Kupa következő fordulójában

Az MLSZ kisorsolta a Magyar Kupa 3. fordulójának párosításait. A sorsolás végeredményének értelmében pedig a váci játékosoknak az NB I-es Zalaegerszegi TE FC-vel kell majd szembe néznie hazai pályán.

A Vác FC idei szezonjában a legtöbb örömöt eddig a Magyar Kupában vívott mérkőzések hozták magukkal. Egészen a legutóbbi bajnoki fordulóig kizárólag a Tiszaújváros és az Ibrány ellen aratott sikereket lehetett felhozni pozitívumként. Azonban mindenki tisztában volt azzal, hogy a hazai kupasorozat tekintetében az alsóbb osztályok csapatai számára a neheze még csak most következik. A harmadik forduló az, ahol már az NB I-es és NB II-es csapatok is érdekelve vannak. Így Vácon különösen nagy izgalommal várhatták a következő ellenfél kisorsolását, hátha lehetőség nyílik ezt a szépen megkezdett sorozatot valahogyan tovább folytatni.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Eredményesen szereplés a LUPA Kupán

Az MLSZ sorsolása azonban felemás érzéseket válthatott ki a váciak háza táján, ugyanis nem sikerült elkerülni az első osztályú klubok mezőnyét. Némi vigaszt talán az nyújthat, hogy a csapat edzőjének, Csank Jánosnak ismerős rivális ellen kell felkészítenie a játékosait, mivel korábbi alakulatával, a Zalaegerszegi TE FC-vel hozta össze újból a sors. A meccsre szeptember 18-án, szombaton, vagy szeptember 19-én vasárnap kerül majd sor a váci stadionban, a tét pedig a legjobb 32 közé kerülés lesz. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments