Jubileumi ünnepséggel ünnepelte alapításának negyvenedik évfordulóját a gödi Dunamenti Csoport

Igazi sikertörténet a gödi Dunamenti Csoport tevékenysége, amely ebben az évben ünnepli alapításának negyvenedik évfordulóját. A jeles eseményre nyolc országból 100 vendég érkezett a visegrádi Silvanus Hotelben rendezett jubileumi ünnepségre, akiket Zellei János, a Dunamenti Csoport vezetője köszöntött – írja a dunakanyarregio.hu. 

„Negyven év nagyon hosszú idő, több mint egy teljes emberöltő. Negyven év nagyon hosszú idő egy vállalkozás életében is, elmondhatjuk, hogy hosszú utat tettünk meg. Ez alatt az időszak alatt voltak nagyon jó éveink, és voltak kevésbé jó, küzdelmes éveink. De a cégcsoportunkra végig jellemző volt a családias légkör és a jó hangulat, amelyek alapvetően meghatároztak bennünket és amelyek segítettek átlendülni az éppen aktuális nehézségeken” – fogalmazott Zellei János, majd elmondta milyen nagy fejlődésen is mentek keresztül ezzel a mentalitással.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Lukács Andrea: Törés

Az elmúlt negyven év alatt a Dunamenti Csoport egy kezdeti, szövetkezeti fővállalkozásból a hazai speciális építészet egyik meghatározó cégcsoportjává nőtte ki magát. Innovatív gondolkodásával képes volt időről időre alkalmazkodni a környezet folyamatosan változó elvárásaihoz és mint „márka” meghatározóvá vált a hazai és jelentős mértékben az európai országok speciális építészete területén is.

„Nyugodtan kijelenthetjük, hogy hazánk majdnem minden „ikonikus”, vagy jelentősebb épülete viseli valamilyen mértékben kezünk nyomát. Ugyanakkor Közép-Európában is a Dunamenti név szorosan összekapcsolódik az építészeti tűzvédelemmel, a nagy nyugat-európai konkurensek mellett meghatározó ezeken a piacokon. Ezt kevés magyarországi alapítású cég mondhatja el a saját területén. Így indokolt a cégcsoportban dolgozók ünneplése ezen a kerek évfordulón” – jelentette ki a vezető szeptember 9-én Visegrádon, a Silvanus Hotelben rendezett jó hangulatú ünnepségen.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Lukács Andrea: Törés

A meghívott vendégek előtt ismertették a Dunamenti Csoport négy évtizedének jelentősebb állomásait, napjaink kiemelkedő eredményeit, miközben felvázolták a jövő meghatározó terveit, a cégcsoport feladatait. Majd a jubileumi ünnepség késő estébe hajló színvonalas szórakoztató programmal zárult. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments