Két vereséggel kezdett a váci vízilabda csapat

Szombaton a fővárosi Kőér utcai medencében megrendezett dupla fordulóval megkezdődött a harmadosztályú férfi pólóbajnokság alapszakasza. Sajnos, a váciak mindkét találkozójukat elvesztették – írja a vac.hu.

A Váci VSE először a leányfalui együttes ellen szállt vízbe. A Dunakanyar Waterpolo csapata sokkal jobban kezdett és az első három negyed után már kétszer annyi gólnál tartott, mint a féltucatnál járó Vác. Végül a váciak 15-11-es vereséget szenvedtek a pontvadászat első mérkőzésén. Játékosaik közül Bártfay Zsolt és Kiss Ádám 4-4 találattal volt a legeredményesebb.

A nap másik összecsapása aztán még rosszabbul alakult a váci pólósok számára, 22-8 arányban maradtak alul a Budafóka SE ellen. Egy pillanatig sem volt kérdéses a találkozón, hogy a sokkal jobb erőkből álló rivális nagyarányú vereséget mér a váciakra. Sorrendben 4, 6 majd 3 góllal szereztek többet negyedenként a mieinknél és csak a záró játékrész lett szorosabb. Jellemző, hogy csapatunkból Kiss Ádám és Petrovszky Gergő 2-2 dobott góllal lett a legeredményesebb.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Váci evezősök a szegedi Európa-bajnokságon

A Váci VSE legközelebb október 16-án újabb két bajnoki mérkőzést játszik majd. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments