Külföldre menekült gyerekeivel a szentendrei édesanya

Németországban találta meg augusztus végén eltűnt gyerekeit és feleségét egy szentendrei férfi. A rendőrségi bejelentés mellett saját nyomozást indított a rokonain és ismerősein keresztül, míg a német hatóságok segítségével végül sikerrel nem járt.

Mihály és felesége, Noémi között a kapcsolat már egy ideje megromlott és a történtek idején válásban voltak. Ebben a szituációban a gyerekek felügyelete kényes kérdéssé vált, de kezdetben az ilyen esetekben megszokott felváltott felügyelet még jól működött. A láthatást eleinte heti váltásban oldották meg, de az 5 éves Zsófi és a 9 éves Miki nem szerettek az édesanyjukkal lenni, ezért áttértek arra hogy a szülők két hetente váltsák egymást. Vélhetően ez a felállás okozta ügyük elfajulását.

A két gyerek éppen anyukájukkal volt, akit miután elhidegültek egymástól férjével, fia keresztszülei fogadtak be. Azonban a két hét leteltével Noémi nem adta vissza gyerekeit édesapjuknak, hanem ismeretlen helyre távozott velük. A férfi természetesen egyből bejelentést tett a rendőrségen, akik körözni is kezdték a család eltűnt tagjait. De Mihály nem állt meg itt, maga is nyomozásba kezdett. Eleinte telefonon próbálták elérni az asszonyt, de nem vette fel, később ki is kapcsolta készülékét.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Rács mögött a szüleit és nagyapját terrorizáló férfi

Sokan logikusan azt feltételezték, hogy külföldre vitte az anya két gyermekét, testvére ugyanis Németországban él, az anyai nagyszülők pedig Erdélyben. A sejtés végül be is igazolódott. A családfő információi alapján a német hatóságok találtak rájuk épségben.

„Egyelőre pontos címet nem tudok, de ha meglesz, nagy valószínűség szerint azonnal útnak indulok. A saját nyomozásomnak köszönhetően derítettem ki, hogy külföldön, azon belül is Németországban lehetnek” – mesélt a Blikknek a fejleményekről Mihály.

A magyar rendőrök azóta felvették német kollégáikkal a kapcsolatot, akik két nap alatt szerencsére otthon, a nő egyik családtagjánál találták meg őket. (Forrás: budapestkornyeke.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments