Megindul a képviselőjelölt aspiránsok küzdelme

A jövő évben esedékes országgyűlési választásokra a magyarországi ellenzék új innovációja az ellenzéki előválasztás. Ennek keretében az ország minden választási körzetében a választópolgárok nézetüknek megfelelően több aspiráns közül kiválaszthatják azt az egyet, akit majd a kormánypártok által támogatott jelölt ellen szeretnének látni. Így lesz ez a Pest megye 04-es számú egyéni választókerületben is, amellyel kapcsolatban most a szavazást lebonyolító aHang nevű civil szervezet osztott meg részleteket. 

Mindenek előtt az érdeklődők számára hasznos információ lehet, hogy az aHang önkéntesei szeptember 3-án, pénteken, 16:00 és 18:15 között, a Széchenyi és Görgey utca sarkán (a Príma Tízes Csemege környékén) pultos kitelepülést fognak tartani. Teszik majd ezt nem más célokkal, mint az Előválasztás 2021 népszerűsítése, a fontosabb dátumoknak, az off-line (sátoros-papíros) szavazás menetének, Pest megye 04. választókerület sátor helyeinek, jelöltjeinek és szavazási időpontjainak ismertetése, aHangos-önkéntesek toborzása, szórólapozás.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vonat elé hajtott egy autós a vácrátóti átjáróban

A térség három ellenzéki képviselő-jelöltje Gyurcsik Ádám, Inotay Gergely és Juhász Béla lesznek. De fontos, hogy a civil szervezet önkéntesei nem kampányolnak a jelöltek és pártjaik részére!

Emellett számottevő esemény lesz szeptember 4-én, szombaton, 17:00 órakor az Előválasztás 2021 – képviselőjelölti lakossági bemutatkozó fóruma/vitája. A három politikus szócsatájának a váci Madách Imre Művelődési Központ Kamaraterme fog otthont adni a TabuMentes Ország (TMO) Egyesület és a Jövő TV szervezésében, illetve az aHang társszervezésében.
Az esemény saját Facebook-oldala: Előválasztási Vita  Vác, Pest 4.
A helyszíni részvétel csak védettségi igazolvánnyal lehetséges, ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az alábbi linken lehet jelentkezni: https://forms.gle/KovdraFjZennH7s56.

Pest megye 04. számú országgyűlési egyéni választókerülete (oevk), Vác székhellyel, még 33 települést foglal magába: Sződliget, Sződ, Csörög, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Szob, Zebegény, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments