Nekünk minden előadás premier: A dzsungel könyve váci felújításáról

A Parlando Színház Társulata négy év szünet után ismét műsorra tűzte a Madách Imre Művelődési Központ színpadán Dés-Geszti-Békés: A dzsungel könyve című musicalt. A csapat már nagyon várta a szeptember 11-iki bemutatót, mivel a pandémia időszaka késleltette ezt a várva várt eseményt, amelyen a Parlando új generációja léphetett színre.

A musical szólistái jórészt már részt vettek a 2015-től 2017-ig tartó, a Parlando Színház által nagy sikerrel játszott előadásokban kórustagként, vagy más szereplőként.

A zenés darab rendezője Kovács Róbert, aki maga is színész, sziporkázó humorral fűszerezte a felújított darab pillanatait. Nagy Márta tánctanár új koreográfiákkal lepte meg a közönséget.

A Parlando Musical Stúdió tanítványaiból kiválasztott szólisták szárnypróbálgatásait, énektudását Dónusz Katalin énekművész, az egyesület elnöke és művészeti vezetője segíti. Riesz Dóra jelmezei ismét nagy sikert arattak a szereplők és a közönség köreiben.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Húsvéti ligettakarítás iskolásokkal és civilekkel

A szeptember 11-iki bemutató után akkora lett az érdeklődés, hogy a szeptember 19-iki előadásra már elfogytak a jegyek, így erre való tekintettel érdemes megjegyezni, hogy november 7-én 11 és 17 órakor, valamint november 28-án 17 órakor ismét várják szeretettel A dzsungel könyve rajongóit a közönség soraiba Vácra, a Madách Imre Művelődési Központba.

A Parlando Musical Stúdió szeretettel vár minden 9 életévét betöltött fiatalt a Parlando új generációjába a Madách Imre Művelődési Központba, akik kedvet éreznek a színház, a színészet, ének-, tánctanulmányok fejlesztéséhez. A felvételi meghallgatásokkal kapcsolatban információkat a parlando.egyesulet@gmail.com e-mail címre írva lehet kapni. (Louise, fotók: Pomaházi Roland) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments