Regionális fröccs fesztivált rendeznek a Konstantin téren

Őstermelői és kézműves vásárral, illetve zenei fellépőkkel egybekötött regionális fröccs fesztivált fognak tartani szeptember 25-én a Konstantin téren. 

Augusztus végén immáron sorozatban nyolcadik alkalommal is megrendezésre került és nagy sikert aratott térségünkben a Dunakanyar sörfesztivál. Itt az érdeklődők, természetesen elsősorban a sörre kihegyezve, számos alkoholos italt próbálhattak ki, miközben élvezték a zenés programokkal dúsított vigalmi hangulatot. De, hogy a borokat, illetve a fröccsöt preferáló közönség se érezhesse magát kisebbségben, a Váci Felsővárosi Református Gazdakör Egyesület jóvoltából szeptember végén első alkalommal megrendezésre kerül a Regionális fröccs fesztivál is.

Szeptember 25-én, délelőtt tíz órától egy egynapos regionális rendezvénnyel várják a szervezők az érdeklődőket a Konstantin téren, ahol az italok mellett változatos programokkal is készülnek. Csereklye Károly, önkormányzati képviselő rendezvényt megnyitó beszédét követően olyan zenei fellépőkre lehet számítani, mint Gajdó-Zirig Panni és Bori, Karánsebessy Tünde, Kanyó Zsolt vagy a Nagymarosi ütősök. De fel fog lépni a Váczi Néptáncegyüttes és meg lehet majd hallgatni egy kerekasztal beszélgetést is borszakértőkkel, mindeközben őstermelői és kézműves vásárral várnak mindenkit. Végül az eseményt este hat és hét óra között egy Apám bandája koncert fogja lezárni. (Kép: Váci Felsővárosi Református Gazdakör Egyesület facebook) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments