Rendőrök beszéltek le öngyilkosságról egy férfit Gödön

Rendőrök beszéltek le öngyilkosságról egy kétségbeesett férfit szombaton. Épp a gödi vasútállomáson várt egy arra közlekedő vonatot, hogy elé vesse magát, de szerencsére még időben rátaláltak. 

Szeptember 11-én reggel egy eltűnt férfi kapcsán érkezett bejelentés a dunakeszi rendőrőrsre. Rendje-módja szerint ezt követően a járőrök közül többen, több irányba el is indultak megkeresni az otthonából ismeretlen helyre távozó urat. Szerencsére nem is kellett túl sokáig utána kutatni, hamar egy, a személyleírással megegyező férfit pillantottak meg a gödi vasútállomás peronján.

A férfi zavart állapotban volt és könnyes szemmel sétálgatott, majd elmondta a rendőröknek, hogy problémái miatt úgy döntött, egy arra közlekedő vonat elé veti magát. A körzeti megbízottak természetesen ezt nem hagyták annyiban és beszélgetni kezdtek a kétségbe esett emberrel, majd mentőt hívtak hozzá. A mentősök kiérkezéséig, ahogy csak tudták igyekeztek őt megnyugtatni és lebeszélni őt végzetes tervéről.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Keresik a sértetteket - Meglettek a sződligeti vasútállomáson parkolt kerékpárokról ellopott lámpák

Sikerült is jobb belátásra téríteniük, így a mentőszolgálat munkatársainak már jobb állapotban tudták átadni, akik további vizsgálatok miatt kórházba vitték. Tehát a hatóságoknak köszönhetően végül szerencsés véget ért a történet. (Forrás: budapestkornyeke.hu) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments