Sikeres kéttusa versenyt rendezett a Váci Vízmű SE: első alkalommal volt házigazda az 50 éves jubileumát ünneplő egyesület

Napsütésben, több száz sportólóval sikeresen lezajlott a Váci Vízmű szervezésében első alkalommal megrendezésre kerülő Béres Kéttusa MK 4. forduló, Laser Run MK 3. forduló és Kéttusa Váltó MK 3. forduló kétnapos sportesemény. Először látta vendégül a Magyar Öttusa Szövetség meghívásában a rangos egyesületeket a váci Városi Strand és Uszoda, és a Vanyek Béla Sportcentrum. De reméljük nem utoljára!

Az 50 éves jubileumát ünneplő Váci Vízmű Sport Egyesület volt a házigazdája a szeptember 25-26-án megrendezett Béres Kéttusa MK 4. forduló, Laser Run MK 3. forduló és Kéttusa Váltó MK 3. forduló sporteseménynek, melyeket hivatalosan Kiss Zsolt alpolgármester és Tószegi Andor a Váci Vízmű SE elnöke nyitottak meg. Az időjárás is kedvezett annak, hogy mindkét nap több száz sportoló eredményesen versenyezhessen a Duna-parti Városi Stand medencéjében, és a Vanyek Béla Sportcentrum pályáján. A versenyen többek között Székesfehérvár, Csömör, Budapest, Mór, Vác és Temesvár egyesületei képviseltették magukat. Az érmeket Tószegi Andor, Tótváradi-Nagy Bence és Kasza Róbert olimpikon, világbajnok öttusázó adta át.

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Szombaton tartották a kéttusa egyéni, illetve csapatversenyeket a Kéttusa Magyar Kupa 4. fordulójának keretében az U10-U15 korosztály számára. Az U10-es versenyzők mindegyike emlékérmet kapott, a többi korosztályban egyéni és csapat helyezéseket hirdettek.

Vasárnap délelőtt a Laser Run versenyekkel folytatódott a megmérettetés U 11 – U 15 korosztályban több mint 300 egyéni nevezővel. Ezt követte kora délután a váltóverseny úszás versenyszáma a Városi Strandon és fejeződött be a váltóverseny futó versenyszámával a Vanyek Béla Sportcentrum futópályáján. Az eseményen összesen 22 egyesület vett részt, a Laser Run-on 151 fő, a váltóversenyen 75 csapat, azaz 150 fő indult.

„Mozgalmas két napos versennyel ünnepelhettünk fennállásunk 50. jubileumát” – mondta Tószegi Andor a Váci Vízmű SE elnöke, aki büszke arra a több hetes előkészületre és a kétnapos lebonyolításra, melyért mind az egyesület, annak szülői közösségének és Vác Város Önkormányzatának közös munkájának köszönhető. „Bízunk benne, hogy további versenyeket szervezhetünk még, ahogyan az alpolgármester úr is biztatott minket erre a jövőben” – tette hozzá. ♦

OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Vízilabda – Rájátszás, idén csak a 13-16. helyért

Eredmények

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments