Újból nemzetközi vizeken a Váci Vízmű Sportegyesület

Újabb fiatal váci sportoló lépett nemzetközi szintre a Váci Vízmű Sportegyesületet is képviselve. Monostori Botond a serdülő válogatott tagjaként a Lengyelországban megrendezésre kerülő olimpiai reménységek versenyén indulhatott el és állta meg a helyét. 

A Váci Vízmű Sportegyesület (VVSE) rendre felhelyezi városunkat és annak fiatal sportolóit is a nemzetközi sportélet térképére. Ha csak az elmúlt nyári időszakot nézzük a számos országos versenyen túl a váciak megjárták többek között a tiszaújvárosi triatlon Európa Kupát és nemrégen Sturovót is, ahol úgyszintén egy remek hangulatú nemzetközi úszóversenyen vehettek részt az ifjú sportoló növendékek. Ezeken a rendezvényeken ráadásul nagyon szép eredmények szoktak születni, sőt a dobogó valamennyi fokán is fel szoktak tűnni.

Ezen eredménysort bővítette tovább Monostori Botond a serdülő válogatott tagjaként. Immáron ő is elmondhatja magáról, hogy teljesítményével nemzetközi szintre lépett. Az országos bajnokságon mutatott formája alapján indulási jogot szerzett a Bialystokban (Lengyelország) megrendezésre kerülő olimpiai reménységek versenyére. Boti pedig élete első nemzetközi versenyén a magyar, lengyel és cseh versenyzőket felvonultató viadalon az előkelő 9. helyen ért célba. Gratulálunk a VVSE versenyzőjének. ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments