Újraindítja programjait a Váci Görög Nemzetiségi Önkormányzat

A Váci Görög Nemzetiségi Önkormányzat újra indítja a programjait, amelyek pandémia miatt maradtak félbe. Újból elindítja a gyerek- és felnőtt görög nyelvoktatást a Madách Imre Művelődési Központban.

Újra indul a rendszeres Görög Táncház minden második kedden 18 és 21 óra között, szintén a művelődési központ 47-es termében.
Külön foglalkozást indítunk az Astra Tánccsoportunk részére, ahova várjuk az új jelentkezőket. A tánccsoportot szeretnénk újból felkészíteni az elkövetkező programjainkra.

Az elkövetkező időszakban a következő rendezvényeket szeretnénk megtartani:

  • Görög kiállítás „70 év 70 kép” címmel a magyarországi görögök életéből.
  • Gasztronómiai napot rendezünk, ahol megismertetjük a közönséggel a görög konyha különlegességeit és érdekességeit.
  • Irodalmi zenés estet rendezünk, neves görög költők, írok, valamint Mikis Theodorakis műveiből. A zene és irodalom szemszögéből nézve.
  • Megrendezzük a nemzeti ünnepünket, amelyet minden évben októberben tartunk meg.
  • Kirándulást szervezünk a fehérvárcsurgói Károlyi kastélyba, ahol nagyon sok görög gyermek volt elszállásolva. Külön kiállításban tekinthető meg.
OLVASÁSRA AJÁNLJUK  Második gyermekvédelmi kerekasztal beszélgetés Vácon - Egyházi és civil szervezetek találkozásai a helyi gyermekvédelemmel

Zenés- és egyéb programjainkról a közönség a Facebook oldalunkról, a művelődési központ honlapjáról és a Váci Naplóból értesülhet. A programokról pontos leírást, időpontot folyamatosan közöljük a fenti elérhetőségeken.

A programokra jelentkezni: Sarantis Mantzourakis elnöknél lehet, a 06-30/695-5420-es telefonszámon. Facebook: Váci Görög Nemzetiségi Önkormányzat.

Várunk minden érdeklődőt szeretettel! (Sarantis Mantzourakis elnök) ♦

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!
feliratkozás
visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments